2014 EB Marshall JTM45

In mei 2021 kwam een van mijn 'oudste' vrienden én gitarist Jeroen Pos even langs. Met Jeroen startte ik rond 1991 (!), beiden tieners, onze eerste band 'Blues on the Road'. Sindsdien zijn we elkaar eigenlijk nooit uit het oog verloren. We waren zoals gewoonlijk lekker gitaren aan het testen, soms te huilen van het lachen toen hij plots zei; 'Oh wacht ff... Er ligt nog wat in mijn auto, moet je ff zien'. Twee minuten later komt hij met een puntgave versterker aanzetten die door onze gezamenlijke vriend Erik Bosschieter gebouwd is. Vervolgens keek hij me recht aan en zei: 'Deze is voor jou'. Ik was met stomheid geslagen. En kijk nou naar dat logo! Heeft ie speciaal in de USA laten maken omdat niemand anders die 'old skool' Marshall belettering kon maken. Hoe cool is dat!? Ziet er mooi uit en klinkt te gek. Dank je wel, lieve oude vriend! 🎉🎸❤