80's Seymour Duncan Convertible 100 watt combo

In juni 2019 speelde ik een aantal avonden op Terschelling tijdens het jaarlijkse Oerol-festival. Altijd hartstikke leuk en de organisatie zou een backline verzorgen. Tot mijn verbazing zag ik deze amp staan. Seymour Duncan kende ik uiteraard maar wist niet van het bestaan van deze versterker af. Iets met 'modules', buizen en 100 watt. Dat laatste leek me op zich een prima startpunt, echter... Ik was wel wat sceptisch. Na er drie avonden op te hebben gespeeld wilde ik eigenlijk niet het eiland af zonder de versterker. Wat een geweldige sound. Enorm vol en 'groots'. Helaas wilde de eigenaar de amp niet verkopen. Ik heb toen vrijwel direct een 'te koop gevraagd' advertentie geplaatst en binnen twee weken had ik er eentje te pakken. 4X EL34 eindbuizen, 3X 12AX7 pre-amp buisjes, 5X 12AX7 buizen voor de vijf (uit- en verwisselbare!) modules, 1X 5U4GB gelijkrichtersbuis, 1X 80's EVM12L speaker, powerscaling (Seymour Duncan was zijn tijd ver vooruit!), verengalm, pentode/triode switch, fx-loop, slave-out, speaker damping, 2-kanalen en dat allemaal in zo'n klein, maar enorm groots klinkend bakkie. Hij is wel zwaar, maar dat moet je maar voor lief nemen. Top versterker.