2022 Gibson les Paul 'Slash Victoria'

Ik kon het weer eens niet laten... Hoewel ik niet per se iets met 'Goldtops' heb ging ik toch prettig voor de bijl voor deze 'Slash Victoria' Gibson les Paul die ik online zag staan op de website van Gino Guitars Italië. Ik moest em gewoon hebben dus heb de gitaar online besteld. Toen ik de gitaar ontving was ik natuurlijk heel benieuwd naar de bespeelbaarheid. Ik kan niks anders zeggen dan; fantastisch. Vers uit de doos en spelend als boter. Tevens was de goudkleur ook gewoon 'right'. Zoals jullie wellicht weten neemt Gibson het niet zo vreselijk nauw m.b.t. de kleur goud. Maar deze heeft, voor mij althans, de juiste uitstraling. Geen citroen, geen koper, geen groen achtig goud, nee gewoon ergens daar tussenin. Precies goed. De gitaar is overigens perfect gebalanceerd, heeft een 'darkback' achterkant, weegt 'slechts' 3.8kg heeft een 'slim'-neckprofiel (60's) wat ik erg fijn vind en klinkt onversterkt open en groot. Geweldige gitaar met dank aan Gino Guitars Italië!