2021 Gibson les Paul 'Slash Appetite'

Mijn liefde voor de 'les Paul' is nooit veranderd sinds ik zo'n gitaar begin jaren negentig voor het eerst 'in het echt' zag. Mijn favoriete gitarist: Ben de Bruijn. Die had er eentje. Even later mocht ik die zelfs overnemen en werd die gitaar, tot op heden, mijn 'nr.1' gitaar. Even later ontdekte ik Slash. En die had er ook zo een. Ik verkeerde dus reeds in goed gezelschap. Dit is een 2021 Gibson les Paul 'Slash Appetite'. Wat een prachtige gitaar, niet!? Uiteraard heb ik em wel even snel aangepast. De originele 'Slashbuckers' vond ik een beetje 'mweh' en heb die vervangen voor een Seymour Duncan Antiquity (neck) en Bareknuckle 'PG Blues' in de bridge. Eerlijk is eerlijk; mijn 'nr.1 BB King les Paul' en mijn 1986 Standard klinken in mijn oren wat authentieker en opener, evengoed is deze gitaar een 'Rock & Roll machine'. En zeg nou zelf; hij ziet er toch echt geweldig uit!