1979 Marshall JMP MK 2 Master Lead 2X12

Eind jaren negentig werd ik ooit voor een optreden met een band betaald in de vorm van een jaren zeventig Marshall JMP 2X12. Het was een 'Master Lead' combo wat inhoudt dat er een 'pre-amp' op zit, zodat ook op laag volume kunt scheuren. Ik heb die amp jaren lang live gebruikt en ook voor opnames. Toen ik em zat werd heeft onze toenmalige zanger Frank van Pardo em nog jaren gebruikt als versterker voor zijn mondharmonica. Deze die je op de foto ziet heb ik in 2021 gekocht. Ik vond de looks helemaal te gek. Een beetje 'Bluesbreaker'-look maar toch ook wat 'stoerder' jaren zeventig. Tjsa... En dan ga je toch weer voor de bijl he. Zoals altijd gaat al mijn apparatuur eerst naar maestro Erik Bosschieter voor een check up en wat foefjes en ja hoor; dijk van een amp!