1968/1969 Marshall 'Basketweave' 4X12

Voor de meeste gitaristen is een oude Marshall 'basketweave' 4X12 de 'holy grail'. Voor mij niet. Het doek smoorde mij teveel hoog en sprankel, dus heb ik het er vanaf gehaald. Heiligschennis wellicht, maar ik vind het zonder dat dikke tapijt veel beter klinken. Cees Booy heeft er een afneembare ijzeren gril voor geschroefd. Niet alleen handig t.b.v. bescherming van de speakers, maar tevens voor opname doeleinden. In de studio haal ik de plaat er af en kan ik gerichter en dichter bij de speakers komen met een microfoon. Op een gegeven moment heb ik de Celestion 'pre-rola' 25 watters vervangen voor vier 25 watt Celestion 'Blackbacks' uit '78. Echter... Die heb ik onlangs weer vervangen voor vier Celestion Heritage 25 watters. Ondertussen is het nu 12 december 2019 en heb ik er zojuist weer vier Celestion Blackbacks uit '79 ingeschroefd. De volgende keer dat je deze pagina bezoekt zitten er waarschijnlijk weer greenbacks in. Houdt het dan nooit op!? Ik denk het niet!  Mijn kinderen hebben zich lekker uitgeleefd op de achterkant van de box.