RUBEN HOEKE SPECIALE ONLINE GITAARLESSEN! APRIL, MEI, JUNI 2022

- TIEN GRATIS ONLINE GITAARLESSEN VOOR JOUW KIND(EREN)! -
Meedoen? Registreer je dan nu gratis via deze button:

Aanmelden gratis online gitaarlessn

Voor wie zijn deze gratis online gitaarlessen bedoelt?
De gratis online gitaarlessen zijn bedoeld voor kinderen uit gezinnen die niet de financiële middelen hebben gitaarlessen te kunnen betalen. Tevens zijn deze lessen bestemd voor kinderen voor wie, door persoonlijke omstandigheden en/of ziekte, een les met een leraar en/of in een groep (te) belastend is.

Wanneer beginnen de gitaarlessen?
In tien lessen op de woensdagmiddag vanaf 20 april tot en met 22 juni gaan we samen online gitaar leren spelen! Hoe leuk is dat!? Misschien kan je het al een beetje?

Wat gaan we doen?
Misschien denk je wel: hoe werkt zo’n gitaar nou precies? Hoe krijg ik er een mooi geluid uit? Hoe stem ik mijn gitaar? Hoe zet ik mijn vingers neer? Hoe kan ik samen leuke liedjes leren? Dat en nog veel meer ga ik jou in tien middagen allemaal vertellen. Misschien gaan we met alle kinderen samen wel een liedje uitzoeken dat cool is om te leren! Misschien ben je na tien lessen al zo ver dat je zelf nog veel meer kan gaan ontdekken op je gitaar! Enne; het is ook nog eens heel gezellig online, misschien leer je wel nieuwe vriendjes kennen?

Data
De data nog even op een rij:

woensdag 20 april 17:00 – 17:30 uur
woensdag 27 april 17:00 – 17:30 uur
woensdag 4 mei 17:00 – 17:30 uur
woensdag 11 mei 17:00 – 17:30 uur
woensdag 18 mei 17:00 – 17:30 uur
woensdag 25 mei 17:00 – 17:30 uur
woensdag 1 juni 17:00 – 17:30 uur
woensdag 8 juni 17:00 – 17:30 uur
woensdag 15 juni 17:00 – 17:30 uur
woensdag 22 juni 17:00 – 17:30 uur

De online lessen zijn live!

Tijdens de online lessen zie en hoor ik jou niet. Niemand ziet of hoort elkaar, en dat is vanwege privacy redenen wel zo fijn! Ook kan je dan lekker zelf oefenen zonder dat je door elkaar heen speelt. Maar... Je kunt mij wel via de chatfunctie vragen stellen! Vind je iets moeilijk en wil je dat ik het nog eens heel goed voordoe en uitleg? Stel dan een vraag in de chat en dan geef ik je direct antwoord.

Ruben Hoeke Gitaarworkshopboek
Je krijgt, nadat je je hebt aangemeld, per email een link naar het ‘RH Gitaarworkshopboek’. Dat boek kan je downloaden. Je kan het workshopboek ook printen natuurlijk. Zo kan je de lesstof altijd nakijken en nalezen. Wel zo handig. Misschien kan een ouder(s) en/of verzorger je helpen? Of misschien willen ze wel samen met jou meedoen!?

Uitzending gemist?
Ging de les te snel? Heb je moeite alle informatie in één keer te verwerken? Of heb je een middagje gemist omdat je ziek was? Dat is geen probleem want elke uitzending is namelijk op elk gewenst tijdstip terug te kijken middels de ‘Replay’-functie. Handig he!?

Hoe kan ik meedoen met de gratis gitaarlessen?
Om gratis mee te kunnen doen, moet je jezelf wel eerst registreren. De link om je te registreren staat bovenaan en onderdaan deze pagina. Deze link gebruik je om je aan te melden voor het complete set van de tien online lessen. Let op: NA aanmelding krijg je de links naar de lessen in de e-mail. Bewaar die e-mail goed! Deze links zijn alleen geldig voor jou en mogen niet gedeeld worden. En geen zorgen; je gegevens zijn alleen bij mij bekend.

Maar... Wie is die Ruben Hoeke nou eigenlijk?
Als je het leuk vindt kan je eens rondkijken op deze website; www.rubenhoeke.com

Op mijn Facebookpagina (www.facebook.com/ruben.hoeke) staat ook een hoop over de acties!

Het wordt weer reuze gezellig en ook nog eens leerzaam en ik zou het hartstikke leuk vinden als jij mee gaat doen! Registreer je nu gratis via de buttons boven- en onderaan deze pagina.

Ik heb er weer enorm veel zin in en ik hoop dat jullie allemaal mee gaan doen!

Tot woensdagmiddag 20 april!

Ruben Hoeke